Tomat-jordskokkesuppe

Tomat-jordskokkesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.jordskokker
7.5 dl.bouillon
1 ds.hakkede flået tomater (450 gram)
 salt
 peber
1–0.5 dl.piskefløde
 hakket persille
 
Opskrift:
Jordskokkerne skrælles og koges meget møre (ca. 20 minutter) i suppen. Jordskokkerne pureres herefter i en blender eller foodprocessor og kommes tilbage i gryden. Tilsæt hakkede tomater med væde og varm suppen igennem.

Smag til med salt og peber og tilsæt piskefløde. Drys med hakket persille, og server med lune flute til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på jordskokkesuppe

karakterer:
Opskriften er vist 20959 gange,
og udskrevet 709 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-27 19:55:31
Jeg brugte ca 500g jordskokker 4-5 kartofler og ca 750g tomater med skind en bouillonterning intet andet. En tur med stavblenderen og det smagte fantastisk.

  -   2010-05-10 08:23:06
god suppe og meget nem og lave.så tak for mad.mvh kim

  -   2008-02-24 18:09:55
Jeg prøvede denne opskrift til en stor fest, og suppen var en stor succes hos dem der ikke vil have løg og/eller porrer i ders jordskok suppe. Den kan kun anbefales. Selv gemalen her i huset var ret vild med den første gang han smagte den.