Hønse- eller kyllingefond
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skrogene hugges over et par gange, grøntsagerne skæres i tern.
Det hele svitses ganske let i smørret uden at det tager farve.
Dækkes med koldt vand, tilsættes krydderier og simrer under låg i 1-2 timer.
Sies, koges let ned, og smages til
|
|
Opskriften er vist 26802 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne