Lam navarin

Lam navarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
20 g.margarine
2 dl.vand
2 spsk.tomatpure
0.5 tsk.rosmarin
2 fedpresset hvidløg
3-4 tomater (400 g.)
4 løg (200 g.)
500 g.nye kartofler
300 g.små nye gulerødder
3-4 majroer (200 g.)
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i terninger, der vendes i salt og peberblandet mel. Kødet brunes i en gryde i margarinen. Vand, tomatpure, rosmarin og hvidløg tilsættes.

Tomaterne skoldes, flås, skæres i kvarte og tilsættes. Småkoger under låg i 25 min.

Grøntsagerne skrabes. Gulerødderne halveres på langs, majroerne skæres i store tern.

Grøntsagerne kommes i gryden og retten koger yderligere ca. 20 min., til kød og grøntsager er møre.

Tips:

Naverin er en sommerret der helst skal laves med nye grøntsager. Glaskål kan erstatte majroer.





karakterer:
Opskriften er vist 11190 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu