Lam navarin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Lammekødet skæres i terninger, der vendes i salt og peberblandet mel. Kødet brunes i en gryde i margarinen.
Vand, tomatpure, rosmarin og hvidløg tilsættes.
Tomaterne skoldes, flås, skæres i kvarte og tilsættes. Småkoger under låg i 25 min. Grøntsagerne skrabes. Gulerødderne halveres på langs, majroerne skæres i store tern. Grøntsagerne kommes i gryden og retten koger yderligere ca. 20 min., til kød og grøntsager er møre. Tips: Naverin er en sommerret der helst skal laves med nye grøntsager. Glaskål kan erstatte majroer. |
|
Opskriften er vist 11190 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne