Risfyldte tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Jasminris koges med vand og salt efter anvisning på emballagen. Der skæres et låg af tomaterne og de udhules. Tomatkødet bruges i fyldet.
Fyld: Løg og peberfrugt renses, skæres i tern og svitses i lidt olie. Krydderurter og persille hakkes og tilsættes sammen med peber. De kogte ris og tomatkødet tilsættes og koger op. Fyldet hældes i de udhulede tomater og de steger i ovn i ca. 15-20 min. ved 200 grader. Serveres som selvstændig ret med revet ost og flutes. Eller som tilbehør til fisk eller kød |
|
Opskriften er vist 10371 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Charles - 2014-08-10 16:31:16 Tilføjede bacon som blev ristet lidt, før løg og peber kom på panden - ikke dårligt... :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne