Flade boller med tomatfyld
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Flade boller:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål. Rør først gæren ud heri og derefter sukker, salt og 2 tsk. af durummelet. Dæk skålen med fx et låg og lad blandingen stå et lunt sted i ca. 10 min. Slå resten af melet i (hold lidt mel tilbage) – dejen skal være blød. Dæk igen skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter. Tomatfyld: Lad de hakkede tomater dryppe af i en sigte i ca. 5 min. Kom de afdryppede tomater i en skål og rør dem sammen med tomatpure og hvidløg. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade (ca. 12 cm i diameter). Læg de flade boller på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Hæld Feta ost til afdrypning i sigten - gem lidt af olien. Tryk fordybninger i bollerne og pensl med olien. Fordel først tomatfyld - derefter oliven og til sidst ostetern på de flade boller. Bag dem midt i ovnen til osten er gylden ( ca. 20 minutter ved 225 grader) |
|
Opskriften er vist 13168 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nadja Køkkenmor! - 2010-07-27 16:49:15 MMMMM Glæder mig til at smage de flade boller med tomatfyld, det skal blive dejligt i min mavse. Jeg ved at mine små indianere også vil elske de flade boller med tomatfyld. anonym - 2009-07-21 18:19:55 Jeg er bange for de bliver dårlige, men af alle de kommentar jeg har set.. er jeg ikke mere så tvivlsom.. Nathalie ;) - 2009-03-17 15:44:16 Vildt gode! En lækker, blød dej og så kan man jo selv variere med fyldet ;P Mogens - 2005-01-01 01:01:01 Fantastiske!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne