Cherrytomat suppe med majs
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Kilde : FDB Indsendt : Red : |
|
|
Suppe :
Varm en stor gryde og hæld ekstra jomfruolivenolie ned i den. Tilsæt, løg, hvidløg og Chipotle chili, krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Sauter i 10 minutter. Tilsæt cherrytomaterne, majs og vandet. Kog ved svag varme i ca. 10 minutter. Krydderurtedressing: Pluk, vask og tør krydderurterne. Kom dem op i en blender og tilsæt ekstra jomfruolivenolie og citronsaft. Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Blend. Opbevar dressingen i køleskabet. Grillet forårsløg: Varm en grillpande op, indtil den er rygende varm. Vend de hele forårsløg i ekstra jomfruolivenolie og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Grill dem et par minutter på hver side. Tag dem af varmen og skær dem i grove stykker. Servering: Hæld den varme suppe op i en skål. Kom forårsløg på toppen og pjask lidt krydderurtedressing henover suppen. |
|
Opskriften er vist 21340 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette Thybo - 2011-04-11 17:42:47 Uhm, det lyder lækkert og ja, nemt at gå til! :D Det må jeg hellere se at få lavet! Surika - 2009-07-14 12:09:47 Fantastisk lækkert og nemt at gå til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne