Amerikansk krydderketchup
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
De ituskårne tomater og æbler varmes langsomt op under låg til de begynder at afgive saften. Massen afkøles – og blendes herefter – eller gnides gennem en grov sigte.
De ituskårne løg, hvidløg og selleri koges 20 minutter i 3 dl. vand. Vandet sies fra. Blend løg-selleriblandingen – eller gnid den gennem en grov sigte. Kom det i tomat – æble massen. Tilsæt salt, sukker og krydderier og kog det sagte i 1 time. Tilsæt eddiken og kog videre i ca. 1 time, men uden låg til væden er tilpas fordampet. Mål den indkogte pure. Tilsæt 1 tsk. atamon pr. hele liter ketchup. Fyld blandingen på rene glas, mens den er så varm som muligt |
|
Opskriften er vist 37325 gange,
og udskrevet 879 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2011-07-17 14:24:55 Med atamonpulver kan ketchuppen holde mindst et år. Man kan også gemme ketchuppen i fryseren. Mille - 2010-07-22 15:03:29 Hvor længe kan den holde med atamonpulver? Frederikke og Frida - 2010-04-10 14:29:25 Den var super god, den kan vi klart anbefale! hvisthule - 2010-01-07 11:40:36 nogen der kan anbefale eller fortælle hvordan den smageR? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne