Glaserede valnødder
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Hak den tørrede chili fint (ca. ¼ tsk) og kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, vand og appelsinskal. Varm blandingen op ved kraftig varme og under omrøring til sukkeret er brunt og brusende. Tilsæt 1 spsk vand og vend hurtigt rundt i nødderne. Spred nødderne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af. Knæk dem fra hinanden, og opbevar de glaserede valnødder i en dåse.
|
|
Opskriften er vist 39231 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer lea - 2012-09-29 12:43:31 på brieost hanne - 2010-12-31 16:29:05 jeg har fået dem på en fin restaurant, til kalvesteg,det var godt, og nu vil jeg selv bruge dem som tilbehør sammen med broccoli til oksesteg, Mette - 2007-08-28 22:58:39 Hvad kan man bruge dem til? :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne