Chokoladetrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Skær smørret i små tern. Hak chokoladen.
Bring piskefløde og sirup i kog, og hæld det langsomt over den hakkede chokolade under omrøring.
Rør til massen er blank og lun og rør så smørret i.
Trøffelmassen er nu klar til brug. Efter brug skal den stå koldt et par timer til den har sat sig, gerne til næste dag.
|
|
Opskriften er vist 45552 gange,
og udskrevet 451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2012-08-28 15:13:52 Hmm nånånå!!! Ditte og Natasja - 2012-06-18 14:33:28 vi prøvede at putte kage i og det gav et godt et resultat Stine. (: - 2010-06-15 16:47:13 Opskriften virker god, tror jeg prøver den. Men er i sikre på, at der skal SÅ meget chokolade i ? :-) lise - 2005-01-01 01:01:01 en god gammel dags kage katharina - 2005-01-01 01:01:01 en god opskrift men er der ikke lidt meget cokolade i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne