Hindbærsnaps

Hindbærsnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.Hindbær
0.5 fl.snaps/vodka
 
Opskrift:
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps. Skal herefter trække i 2-3 måneder. Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt. Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1. Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs. Passer godt til ostebordet.





karakterer:
Opskriften er vist 37445 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-25 12:59:20
Den skal blandes med snaps/vodka efter smag

  -   2005-01-01 01:01:01
Har adskillige gange lavet hindbærsnaps, - hvis den laves på vilde hindbær samlet i skoven, opnås en langt større smagsintensitet

  -   2005-01-01 01:01:01
det med 1:1, hvad betyder det? hvad skal det blandes med?