Hindbærsnaps
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps. Skal herefter trække i 2-3 måneder. Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt. Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1. Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs.
Passer godt til ostebordet.
|
|
Opskriften er vist 37350 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-02-25 12:59:20 Den skal blandes med snaps/vodka efter smag phister - 2005-01-01 01:01:01 Har adskillige gange lavet hindbærsnaps, - hvis den laves på vilde hindbær samlet i skoven, opnås en langt større smagsintensitet kh - 2005-01-01 01:01:01 det med 1:1, hvad betyder det? hvad skal det blandes med? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne