Pesto marineret kalveculotte

Pesto marineret kalveculotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Pesto marineret kalveculotte, billede 4 Pesto marineret kalveculotte, billede 1 Pesto marineret kalveculotte, billede 2 Pesto marineret kalveculotte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.Kalveculotte
 
 Pesto:
0.5 bdt.Krus persille
0.5 bdt.basilikum
3 Hvidløg
2.5 dl.Olivenolie
 salt
 peber
 
100 g.Skalotteløg
1000 g.Små kartofler
0.5 dlolie
 salt
 peber
 
2-3 Tomater
1 Aubergine
1 Squash
2-3 Portabello svampe
 Fond (kalve grøntsags)
 
Opskrift:
Culotten pudses af for fedt og sener og brunes på en pande.

Persille skylles og de tykke stilke fjernes. Basilikum skylles. Hvidløg pilles og det hele blendes med olie, salt og peber og hældes over kødet. Marinere så lang tid som muligt men minimum 2 timer (gerne 12 timer).

Den steges i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i interval af 20 minutter af gangen. Dvs. at man steger i 20 minutter og lader kødet hvile i 20 minutter. Gentag processen, dog kan det være at kødet næste gang, det skal i ovnen skal have mindre tid. Kødet skal dog altid trække lige så længe som det er i ovnen.

Kartofler vaskes og skæres i skiver. Skalotteløg hakkes og blandes med kartofler og olie. De kommes i et ildfast fad med salt og peber.

Tomater i skiver, aubergine i skiver, squash i skiver lægges i et ildfast fad. De krydres med salt og peber og tilsættes lidt fond. Det kommes i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 73991 gange,
og udskrevet 2090 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-06 12:42:17
Hvad er fidusen ved det skal hvile og stege i interval?

  -   2011-04-03 15:37:32
Pestoen vil jeg kalde for en pestomarinade, den er for tynd til at være rigtig pesto. Men der er rigeligt af den til at du kan holde lidt tilbage som kan bruges som sauce til den færdige sdteg. Marinaden som kødet har ligget i bør kasseres. Der kan også laves en frisk "rigtig" pesto til retten.