Pesto marineret kalveculotte
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Culotten pudses af for fedt og sener og brunes på en pande.
Persille skylles og de tykke stilke fjernes. Basilikum skylles. Hvidløg pilles og det hele blendes med olie, salt og peber og hældes over kødet. Marinere så lang tid som muligt men minimum 2 timer (gerne 12 timer). Den steges i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i interval af 20 minutter af gangen. Dvs. at man steger i 20 minutter og lader kødet hvile i 20 minutter. Gentag processen, dog kan det være at kødet næste gang, det skal i ovnen skal have mindre tid. Kødet skal dog altid trække lige så længe som det er i ovnen. Kartofler vaskes og skæres i skiver. Skalotteløg hakkes og blandes med kartofler og olie. De kommes i et ildfast fad med salt og peber. Tomater i skiver, aubergine i skiver, squash i skiver lægges i et ildfast fad. De krydres med salt og peber og tilsættes lidt fond. Det kommes i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 73991 gange,
og udskrevet 2090 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-06-06 12:42:17 Hvad er fidusen ved det skal hvile og stege i interval? Per - 2011-04-03 15:37:32 Pestoen vil jeg kalde for en pestomarinade, den er for tynd til at være rigtig pesto. Men der er rigeligt af den til at du kan holde lidt tilbage som kan bruges som sauce til den færdige sdteg. Marinaden som kødet har ligget i bør kasseres. Der kan også laves en frisk "rigtig" pesto til retten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne