Hybensyltetøj

Hybensyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.store flækkede hyben
3.5 dl.vand
0.5 dl.lagereddike
700 g.sukker
 
Opskrift:
Kog hyben 5 min. i vand og lagereddike, tag frugten op, mål kogevandet, spæd evt. lidt vand i, der skal være 4 dl væde. Smelt deri sukkeret, kog det et par min., læg frugten i, kog den mør, tag den op i et glas, kog lagen jævn og hæld den over frugten. Lad den stå under et rent viskestykke til næste dag og luk glassene. Hybensyltetøj smager godt i ymer og tykmælk, og det er fint og lækkert som marmelade på ristet franskbrød til the. Desuden kan de pæneste, mest hele hybenstykker bruges til lagkage- og æblekagepynt.





karakterer:
Opskriften er vist 21731 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Halløjsa! endnu en knaldende inspirerende opskrift! Prøv den i dag... brug hyben!