Hybensyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
|
|
Kog hyben 5 min. i vand og lagereddike, tag frugten op, mål kogevandet, spæd evt. lidt vand i, der skal være 4 dl væde. Smelt deri sukkeret, kog det et par min., læg frugten i, kog den mør, tag den op i et glas, kog lagen jævn og hæld den over frugten. Lad den stå under et rent viskestykke til næste dag og luk glassene.
Hybensyltetøj smager godt i ymer og tykmælk, og det er fint og lækkert som marmelade på ristet franskbrød til the. Desuden kan de pæneste, mest hele hybenstykker bruges til lagkage- og æblekagepynt.
|
|
Opskriften er vist 21731 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer `Husmor-Ditte - 2005-01-01 01:01:01 Halløjsa! endnu en knaldende inspirerende opskrift! Prøv den i dag... brug hyben! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne