Chokolade-nøddebrud
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rist nøddekernerne på en varm, tør pande indtil skallerne begynder at løsne sig. Lad kernerne afkøle og gnid dem til skallerne falder af.
Smelt nougat og honning ved meget svag varme og vend nødderne i. Smelt chokoladen ved meget svag varme og smør ca halvdelen i en lille form - ca. 25 x 15 cm - beklædt med bagepapir.
Bred nøddenougaten over og lad den stivne helt, før den resterende chokolade pensles over. Sæt formen køligt før nøddebruden vendes ud og brydes eller skæres.
|
|
Opskriften er vist 22945 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda - 2007-12-21 15:07:56 Det er en rigtig god opskrift.... Mette & Signe - 2005-01-01 01:01:01 Vi gik en søndag og var lækresultne.... Vi så denne opskrift, men havde ikke nogen hasselnødder. Istedet prøvede vi med peanuts ( vi skyllede saltet af dem ). Mmhhhh.... de er bare kanone !!!! Kan kun anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne