Varm Solbærrom
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Hæld solbærsaften i et stort varmebestandigt glas, og hæld kogende vand i. Tilsæt mørk rom og brun farin. Rør rundt indtil sukkeret er opløst.
Serveres i et højt, varmebestandigt glas eller krus. Man kan evt. binde en serviet rundt om glasset for at holde på varmen. |
|
Opskriften er vist 20083 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne