Marcelkage med cointreau iscreme og syltet brombær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Det hele vendes sammen og ½ delen af massen gemmes og hældes over kagen er bagt ved 160 grader i 50 min.
Stilles koldt så den sætter sig.
Brombær er i sin tid syltet med rørsukker, vanilje, appelsin og portvin. |
|
Opskriften er vist 14809 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-08 16:27:30 3 l fløde ???? Jeg synes også det er en tynd beskrivelse :-( Linda - 2005-01-01 01:01:01 Tynd beskrivelse Nynne - 2005-01-01 01:01:01 sæt kagen i fryseren inden servering,... så bliver chokoladem smagen mere intens.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne