Arista alla fiorentina (florentinsk flæskesteg)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløgsfeddene pilles. Rosmarinkvistene skylles og slynges tørre. 1 spsk. Rosmarinnåle hakkes meget fint sammen med hvidløgsfeddene og bindes med olien. Kødet duppes tørt et stykke køkkenrulle.
Med en spist kniv stikkes huller rundt om i stegen, og fyldes med rosmarin-hvidløgsmassen. Stegen gnides grundigt over det hele med salt og peber. Resten af rosmarinkvistene klippest til (i længden) og trækkes igennem snøringen. Stegen sættes på spid og grillsteges. Helst over trækul. Først i 30 minutter for stærk varme, derefter for svagere varme, mens stegen dryppes med stegesky. Griltiden er ca. 1½ time. Man kan også stegen den i en ovngrill eller ovnstege den på et fald, i så fald kan man stege skrællede halve eller kvarte kartofler i samme fad, da de opsuger saften fra stegen, og får en utrolig dejlig smag. |
|
Opskriften er vist 37635 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne