Squaschkage
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 51348 gange,
og udskrevet 5020 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (126 stemmer) |
|
Kommentarer Maria Heltborg - 2019-08-06 14:45:23 Kan man ikke bruge margarine i stedet for olie. Maria - 2012-08-10 12:55:58 tror virkelig den her kage er god er der andre end mig der tror det Dorthe - 2011-09-30 12:53:56 Helt fantastisk kage vi elsker den og den holder sig længe anonym - 2011-08-19 12:24:00 Kan man ikke bruge crem frache til squash kagen? 6 % eller 38 % Lone - 2010-08-10 16:46:32 loulou du må ha glemt noget :-D for denne kage kan ikke gå galt, mine børnebørn kan selv lave den uden problemer :-) loulou - 2010-03-28 14:15:32 Fulgte opskriften til punkt og prikke. Kan med sikkerhed sige at det er den tørreste kage jeg i mit liv har lavet- dårligere bliver det ikke!!! Sarah - 2010-02-02 12:13:22 Jeg plejer at bruge den opskrift, når jeg skal lave squashkage, men den er lidt kedelig uden glasur, så jeg plejer at lave en slags smørcreme, som jeg putter oven på kagen. Opskriften på smørcremen er: 2 tsk vaniljesukker 50 g smør 50-60 g flødeost 300 g flormelis Alle ingredienser røres sammen og smøres ovenpå den færdigbagte, lune kage. Med smørcreme oven på, er kagen helt perfekt. Ulla Marie - 2009-08-23 19:56:21 Fantastisk kage, min egen opskrift var blevt væk,(der skulle bld. solsikkekerner i) Jeg kan varmt anbefale denne med nødder. :-) Tina - 2009-08-18 20:45:46 hvilken type olie skal der bruges? Dani - 2008-09-08 13:24:04 Denne kage er simplehen fantastik. den smager rigtig godt og er dejlig blød mums! Susanne - 2008-08-14 08:32:59 Du tager så flotte billeder Per! Når jeg bager kagen bruger jeg mindre brødforme, som jeg smører med olie og derefter drysser med rasp. Det giver lidt mere sprødhed eller "bid" i kagen, som er en af familiens favoritter. Jeg bruger kun 2 dl olie, og undlader også nogle gange helt fedststof. Maria - 2008-07-26 10:28:18 Helt vildt lækker kage, jeg mixede nødderne, så der både kom mandler, hassel og valnødder i, super godt. :-) Anna og N - 2007-09-11 15:52:41 Skal der bage papir i formen?hehe... daniel - 2007-08-18 17:24:30 er det ikk lidt meget sukker lars - 2007-07-09 14:02:14 Mine børen på 2 og 7 år spiser dem med velbehag! Kirsten - 2007-03-23 12:35:39 Hvis du mangler glasur - så prøv glasuren til gulerodskagen lavet på flødeos og appelsin Inger - 2005-01-01 01:01:01 Ja, den kan med fordel nedfryses. Randi - 2005-01-01 01:01:01 Kan den fryses ned ? Oldhesten - 2005-01-01 01:01:01 Min favorit er med rosiner og solsikkekerner Bodil - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig lækker - jeg kommer også lidt hakkede rosiner i, og knap så meget olie! Per - 2005-01-01 01:01:01 Nu har jeg bagt den i en bradepande 23x33 cm og det passede fint, den skulle dog ikke have så lang tid, 45 minutter var rigeligt som det ses på billedet Per - 2005-01-01 01:01:01 Hvilken form bages kagen i ? Ulla Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk lækker - hurtig at lave per - 2005-01-01 01:01:01 lækker kage prøv den Julie - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med chokolade stykker - det er endnu mere lækker Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Hakket chokolade til dem der ikke kan undvære....men meget lækker kage anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager fantastisk!!! prøv med mandler istedet for nædder!! mo - 2005-01-01 01:01:01 MEGET lækker, men "mangler" glasur! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne