Græske hakkebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen blandes med presset hvidløg, saften fra citron, hakket persille, vand, salt og hvedemel.
Steges i olivenolie. Tips: Prøv at server med tzatziki og græske kartofler og måske en god græsk rødvin. |
|
Opskriften er vist 105707 gange,
og udskrevet 1938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2013-08-01 18:24:31 ang. vand husk det er kun ½ dl vand, måske nogle af jer har taget fejl af ml, dl og liter ;-) Stuu - 2011-05-29 13:08:47 Lad farsen hvile i 20-30 min i køleskabet, så er den ikke så våd :D anonym - 2010-11-03 19:15:50 Der må mangle et eller andet. Farsen er jo ikke andet end smat. Og det endda med meget mindre vand i! anonym - 2010-02-23 08:13:54 smager af citron, og der er alt for meget væske... amalie - 2009-10-29 14:34:05 mumms de smager godt bare lidt for meget hviløg :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne