Kyllingpie
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt : |
|
|
Bland kyllingestykker med olie, hakket løg hakket persille og salt og peber.
Rul halvdelen af butterdejen ud og beklæd en smurt tærteform med den. Læg et taglagt lag kartoffelskiver så det dækker hele bunden. Drys let med Salt og
peber. Fordel kyllingekompotten ud over kartoflerne og dæk det med taglagte
kartoffelskiver så al kyllingekødet er helt dækket. Drys let med salt.
Rul resten af butterdejen ud, smør kanterne på butterdejen i formen med pisket æg og læg resten af butterdejen oven på det andet og luk godt rundt i kanten.
Pensl med æg og sæt i ovnen 50 minutter ved 180 grader. Herefter åbnes et
lille hul i låget og piskefløden heldes i. Bages færdig ved 225 grader i 15.
minutter.
|
|
Opskriften er vist 22356 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne