Snysk
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
grøntsagerne skæres i tern og kommes i en gryde letsaltet vand. Start med den grønsag der skal koge længst. Når alle grøntsagerne er kogt, ikke for møre, hældes de i en si. Lav en tyk hvid sovs af halvt mælk og halvt grønsagsvand. Derefter kommes grøntsagerne i og der drysses med persille.
Tips: Serveres til f.eks. røget skinke, frikadeller, medister etc. |
|
Opskriften er vist 19508 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2019-06-25 16:00:47 Min opskrift: Er gået i arv gennem et par generationer af "Indfødte Sønderjyder, så vidt jeg ved fra sidst i 1800 tallet"👍 Og for de " desværre mange allergikkere" er den er både fedtfattig, Laktose fri og uden mel 🙂 Opskriften er nogelunde som ovenfor, men uden mælk og mel. Der tilsættes lidt mere blomkål og kartofler som jævner "stuvningen" OG det er vigtigt at bruge de nye "Årstidens grøntsager" fra egen avl eller ØK fra Danmark, såsom nye kartofler, blomkål, ærter, nye gullerødder og bønner og ved servering, masser af frisk persille 😋 velbekomme Stine - 2008-08-19 17:18:32 Det skal spise sammen med glaseret hamburgeryg så er det helt fantastisk!! Camilla. - 2008-08-05 13:24:05 Den smager megaa godt. Men der skal ikke frikadeller til, der skal pølsre til ellers er den ikke rigtig god.. Men ellers smager den megaa godt.. :) Elsebeth Sindgart - 2005-01-01 01:01:01 retten er meget god spise og kan også serveres med paneret flæsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne