Yoghurtboller
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : |
|
|
Varm smør og vand op i en kasserolle, til smørret er smeltet. Rør vand og yoghurt, afkøl til håndvarmt, og opløs gæren heri. Tilsæt salt, og rør durummel i. Rør halvdelen af hvedemelet i, og stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Slå dejen ned, og drys resten af hvedemelet på et bord, og hæld dejen herpå. Ælt melet i til en blød og smidig dej, der slipper fingrene. Form dejen til 12 boller, og stil dem til hævning under et klæde i en halv time. Pensl bollerne med pisket æg, og drys med de to slags frø. Bag bollerne på næstøverste rille i en forvarmet ovn ved 210° i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne og gennembagte.
|
|
Opskriften er vist 45750 gange,
og udskrevet 890 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer M.V. Poulsen - 2016-10-25 13:34:43 Har udelukkende brugt kornkammerets økologisk hvedemel og brugt kaffe i stedet for vand. Super lækre boller...😋 M.V. Poulsen - 2016-10-25 13:24:27 Super gode boller, har dog brugt kaffe I stedet for vand som ikke gør smagen ringere...😍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne