Chokoladefondue i det fri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Skyld jordbærrene og lad dem dryppe tørre i en sigte. Pil hasperne af.
Pil appelsinerne og del dem i fileter. 3. Skyl vindruerne og nip dem af stilkene. Skær ingefæren i mindre stykker. Anret frugten i små skåle. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en tykbundet gryde ved svag varme på gløderne Hæld fløden i og rør i chokolademassen, til den bliver blank. Kom cognac eller rom i og hæld fonduen i en lille fonduegryde. Stik frugten på fonduegaflerne og dyp dem i chokoladen. Fonduen kan evt. varmes igen hvis den bliver for kold. Tips: Fonduen kan laves med frisk eller henkogt frugt. Du kan også vælge ananas, stjernefrugt, kirsebær, abrikoser og ferskner. Hvis du bruger henkogt frugt, skal den dryppe godt at i en sigte, inden du skære den i mindre stykker og anretter den i små skåle. Hvis du ikke har en lille fonduegryde, kan et lille ildfast fad bruges i stedet for. |
|
Opskriften er vist 19882 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne