Chokoladefondue, mørk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål. Kom fløde, nelliker, kanel og vanille i en lille gryde og bring det i kog. Tag gryden af varmen, læg låg på og lad fløden trække i 10 minutter.
Fjern nelliker, kanel og vanille. Sæt gryden over og varm på ny op til kogepunktet. Hæld lidt ad gangen over i den finthakkede chokolade. Rør imens og lad den varme fløde smelte chokoladen. Tilsæt 2 spsk. rom når chokoladefonduen virker homogen. Varm forsigtigt fonduen op i en lille gryde. Hæld den straks over i en varm porcelænsskål og hold den varm med et fyrfadslys under. Server fonduen i skålen og dyp frugt og små kager i chokoladen. Tips: Et udvalg af friske og syltede frugter er velegnet til at dyppe i en chokoladefondue. Vælg fx. Modne bananer, modne mangofrugt, jordbær eller modne pærer. Undgå helst frisk frugter med et for højt syreindhold. Deres aroma og struktur passer ikke med chokolade. Små sprøde kager passer også godt til chokoladefondue. |
|
Opskriften er vist 17828 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-09-15 12:51:17 den er gooooooddddd |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne