Chokoladefondue med frugt og kage

Chokoladefondue med frugt og kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fondue:
2-400 g.mørk chokolade i plade
2 spsk.Grand Marnier eller cognac
 
 Frugter m.m.:
 Forskellig slags frugt som jordbær, ananas, appelsin, banan, vindruer og lign.
 Desuden valnødder, marcipan, små marengs eller sandkage
 
Opskrift:
Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en tykbundet gryde. Tilsæt Grand Marnier eller cognac og chokoladen hældes over i fonduegryden. Lad chokoladen snurre til den er tyk og blank.

Frugterne skæres i mindre stykker og dryppes godt af, før de anrettes i små skåle.

Sandkage og marcipan skæres i terninger og valnødderne halveres.

Frugter m.m. dyppes i den varme chokolade. Flødeskum af 2 dl piskefløde kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 19683 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu