Chokoladefondue med frugt og kage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en tykbundet gryde. Tilsæt Grand Marnier eller cognac og chokoladen hældes over i fonduegryden. Lad chokoladen snurre til den er tyk og blank.
Frugterne skæres i mindre stykker og dryppes godt af, før de anrettes i små skåle. Sandkage og marcipan skæres i terninger og valnødderne halveres. Frugter m.m. dyppes i den varme chokolade. Flødeskum af 2 dl piskefløde kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 19678 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne