Hønse-kebab fra Israel

Hønse-kebab fra Israel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 stkhønsebryst
2 småløg
1 glastør hvidvin
2 citroner
1 laurbærblad
2 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk.hele peberkorn
1 tørret chili uden frø
 Groft salt
 
Opskrift:
Tilbered en marinade af vin, citronsaft, det smuldrede laurbærblad, hvidløgssaften, den finthakkede chili uden frø og de hele peberkorn. Skær løgene i kvarter og giv dem et par minutter i kogende vand. Skyl hønsekødet og dup det tørt. Skær det i passende stykker og læg det i marinaden. Lad kødet stå et par timer eller mere i køleskabet. Fjern peberfrugternes frøstol og stilk og skær frugterne i stykker svarende til kødstykkerne. Kødstykker, løgkvarter og peberfrugt trækkes vekselvis på grillspyd og grilles i ovn eller over trækul. Drej jævnligt og pensl med marinaden. Resultatet er bedst, når grilleringen tager en halv times tid. Pitabrød er velegnet til.





karakterer:
Opskriften er vist 11007 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-13 06:25:08
Jeg mener ikke man kan lave spyd af kyllingebryst. Det er meget bedre at erstatte brysterne med kødet fra overlår, som er mere saftig.

  -   2010-04-19 23:39:53
Har også prøvet - jeg forkogte kyllingefiletter i tern (ca. 10 minutter)og satte det på spydmed forkogte peberfrugter, løg, babymajs og marinade + tomotpure henover (med masser af hvidløg) og ind i ovnen på 225 gr. i ca. 15-18 minutter. Det smagte fantastisk, og var meget mørt.Af 2 kyllingefiletter blev der ca. 18-20 spyd. Resten frøs jeg, og kan tages op når man ønsker det som "natmad". Mine børnebørn elsker det.

  -   2009-05-08 13:28:56
Jeg har prøvet den.. Ikke så god... Der mangler persille og arabiske krydderier...