Hønse-kebab fra Israel
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : |
|
|
Tilbered en marinade af vin, citronsaft, det smuldrede laurbærblad, hvidløgssaften, den finthakkede chili uden frø og de hele peberkorn. Skær løgene i kvarter og giv dem et par minutter i kogende vand. Skyl hønsekødet og dup det tørt. Skær det i passende stykker og læg det i marinaden. Lad kødet stå et par timer eller mere i køleskabet. Fjern peberfrugternes frøstol og stilk og skær frugterne i stykker svarende til kødstykkerne. Kødstykker, løgkvarter og peberfrugt trækkes vekselvis på grillspyd og grilles i ovn eller over trækul. Drej jævnligt og pensl med marinaden. Resultatet er bedst, når grilleringen tager en halv times tid. Pitabrød er velegnet til.
|
|
Opskriften er vist 11007 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Jødisk mor - 2010-05-13 06:25:08 Jeg mener ikke man kan lave spyd af kyllingebryst. Det er meget bedre at erstatte brysterne med kødet fra overlår, som er mere saftig. Conny - 2010-04-19 23:39:53 Har også prøvet - jeg forkogte kyllingefiletter i tern (ca. 10 minutter)og satte det på spydmed forkogte peberfrugter, løg, babymajs og marinade + tomotpure henover (med masser af hvidløg) og ind i ovnen på 225 gr. i ca. 15-18 minutter. Det smagte fantastisk, og var meget mørt.Af 2 kyllingefiletter blev der ca. 18-20 spyd. Resten frøs jeg, og kan tages op når man ønsker det som "natmad". Mine børnebørn elsker det. MIG.. - 2009-05-08 13:28:56 Jeg har prøvet den.. Ikke så god... Der mangler persille og arabiske krydderier... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne