Cappuccino mousse
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker til æggepunch. Kog mælk, vanille, kanel og muskat i 5 minutter, fjern vanillen. Tilsæt espresso-kaffepulver. Vrid husblasen op af vandet og kom den i gryden. Pisk lidt efter lidt godt halvdelen af mælkeblandingen i skålen med æggepunch. Kom blandingen tilbage i gryden og lad cremen varme igennem og tykne let under omhyggelig røring med en grydeske - men uden at koge. Hæld cremen i en skål og lad den køle af, til den begynder at stivne. Stil evt. skålen i en balje med vand og isklumper eller et fryseelement, eller stil den i køleskabet. Rør i den af og til. Pisk fløden stiv og vend den i den afkølede creme. Fordel moussen i 4 portionsglas eller kom den i en skål. Der bliver ca. ¾ liter. Stil moussen tildækket i køleskab til serveringen. Drys med chokolade og pynt evt. med mynteblade.
|
|
Opskriften er vist 15909 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne