Syltede Ferskner
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Fersknerne skoldes og pilles. Sukkeret koges op i 1 ltr. vand, så det er smeltet. Fersknerne småkoger i ca. 10 min. Mynten tilsættes, og derefter Atamon. Det hele kommes på glas. Lagen kan evt. tilsættes ingefær, eller den kan tilsmages med rosenvand.
|
|
Opskriften er vist 29784 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-09-03 20:22:48 Man halverer ferskenen, drejer de to halvdele rundt så stenen slipper den ene halvdel, og så kan stenen tages ud. Bjørn - 2019-08-10 18:24:29 Hej Hvordan tager man stenen ud Vh Bjørn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne