Syltede Ferskner

Syltede Ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.modne - men faste - ferskner
700 g.sukker
1 lille håndfuld mynteblade
 atamon
 
 
Opskrift:
Fersknerne skoldes og pilles. Sukkeret koges op i 1 ltr. vand, så det er smeltet. Fersknerne småkoger i ca. 10 min. Mynten tilsættes, og derefter Atamon. Det hele kommes på glas. Lagen kan evt. tilsættes ingefær, eller den kan tilsmages med rosenvand.





karakterer:
Opskriften er vist 29784 gange,
og udskrevet 493 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-03 20:22:48
Man halverer ferskenen, drejer de to halvdele rundt så stenen slipper den ene halvdel, og så kan stenen tages ud.

  -   2019-08-10 18:24:29
Hej Hvordan tager man stenen ud Vh Bjørn