Henkogte ferskner
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Lagen bringes i kog.
Lav et lille kryds i toppen af hver fersken og lad dem simre i lagen i 3-4 minutter, eller indtil de knap er møre. Tag fersknerne op og pil dem. Når lagen er kølet af, lægges ferskerne tilbage i den. Læg låg på og stil dem på køl, indtil de skal bruges. |
|
Opskriften er vist 20778 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne