Krydderferskner
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Fersknerne overhældes med kogende vand og står 5 min., til de kan flås. De flåede ferskner afkøles straks i koldt vand og afdryppes. 2 hele nelliker stikkes i hver fersken. Eddike, vand og sukker koges med hel allehånde. Fersknerne koges småt 15 min. og lægges på sigte. Lagen koges ind 10 min., til den er jævn. Fersknerne koges op heri. Atamon tilsættes. Syltetøjet fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 12301 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne