Ferskenmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fersknerne skoldes og flås, stenene tages ud.
Frugtkødet kan skæres i stykker og overhældes med vandet, hvis de ikke er saftmodne. Frugten bringes i kog under låg og koges sagte nogle minutter, til den er mør. Det meste af sukkeret tilsættes og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses langsomt i under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes. |
|
Opskriften er vist 60305 gange,
og udskrevet 1110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-08 15:03:07 Kære kirsten KIK i den grønne syltebog der er opskriften med kerner Kirsten - 2009-06-11 20:10:57 Fersknerne er lette at flå. hvis de blancheres først. Jeg havde engang en opskrift, hvor man skulle knuse stenene og tage (bitter)-mandelen ud og hakke den fint samt tilsætte den i marmeladen, men den er desværre bortkommet. Per - 2007-08-15 10:26:10 Opskriften her gav mig nogle problemer. Fersknerne var sværer at flå, nogle enkelte stykker kunne flås men de sidste opgav jeg og brugte kartoffelskrælleren i stedet og skrællede fersknerne. Fersknerne kogte ikke så meget ud som jeg havde troet, så de skulle måske have kogt noget længere inden sukkeret blev tilsat, og med noget mere vand en den 1 dl. som opskriften beskriver. Mit problem skyldes måske at fersknerne ikke har været modne nok?? Dikte - 2005-01-01 01:01:01 Brug evt. syltesukker i stedet for sukker og melatin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne