Lun ferskenchutney
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Gør alle grøntsagerne til chutneyen klar, og pisk ferskenlage, balsamico, lidt SØD og maizena sammen.
Rist squash, løg og chili i en anelse vand i ca. 3 min. Hæld den piskede lage over, og lad det koge lidt sammen, så det tykner.
Vend fersknerne i, og lad dem lige blive gennemvarme – de må ikke koge ud. Smag evt. til med mere SØD eller balsamico efter smag.
Tag det af varmen, og lad det stå, mens du steger kødet.
Tips: Chutneyen kan spises både varm og kold. |
|
Opskriften er vist 12099 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne