Ferskenchutney
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Hak rosiner, skalotteløg, peber, hvidløg fint og kog det med eddiken under låg i ca. 1 time. Skær ferskenen i skiver og tilsæt den sammen med salt, sukker, ingefær og cayennepeber. Kogningen fortsættes, indtil konsistensen er som lind grød. Hæld chutneyen på glas, som lukkes straks.
|
|
Opskriften er vist 21553 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ane - 2016-07-08 18:47:30 Kræver dobbelt mængde eddike og halvdelen af sukker efter min smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne