Ferskenchutney

Ferskenchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.rosiner
250 g.skalotteløg
1 rød peber
2 fedhvidløg
0.5 dl.eddike
1 tsk.salt
1 fersken
4 spsk.sukker
1 tsk.revet ingefær
0.5 tsk.cayennepeber
 
Opskrift:
Hak rosiner, skalotteløg, peber, hvidløg fint og kog det med eddiken under låg i ca. 1 time. Skær ferskenen i skiver og tilsæt den sammen med salt, sukker, ingefær og cayennepeber. Kogningen fortsættes, indtil konsistensen er som lind grød. Hæld chutneyen på glas, som lukkes straks.





karakterer:
Opskriften er vist 21553 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-08 18:47:30
Kræver dobbelt mængde eddike og halvdelen af sukker efter min smag.