Kebab fra egypten

Kebab fra egypten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Egypten

EgyptenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.lammekød
125 g.røget flæsk
8 småløg eller skalotteløg
8 småfaste tomater
8 storelaurbærblade
1 spsk.Citronsaft
2 spsk.olie
 groft malet sort peber
 Salt
 
Opskrift:
Skær lammekødet i ca.3 cm store terninger og flæsket i ganske tynde strimler. Løgne pilles og halveres på langs. Tomaterne vaskes, tørres og halveres. Laurbærbladene brækkes i to halvdele. Alle ingredienser sættes skiftevis på 4 store Eller 8 små grill spid.

Citronsaften røres sammen med olien, og Alt pensles grundigt hermed. Drys med rigeligt groft malet peber og ganske lidt salt. Læg spiddene på den olie penslede grillrist Og grill spiddene i alt 10-12 min. vend dem et par gange under stegningen.

Serveres med lune flute eller safran ris og en salat af peberfrugter.





karakterer:
Opskriften er vist 23014 gange,
og udskrevet 496 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er super god