Macaroni and cheese
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Markaroni Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog macaronien, dræn den, hæld den tilbage i gryden og sæt den til side.
I en anden stor gryde steges det meget finthakkede løg i smørret indtil løget er blødt. Tilsæt nu mel og peber rør det hurtigt sammen og tilsæt hurtigt mælken, så det ikke når at klumpe! Pisk det godt igennem og kog nu indtil det er tykt og bobler (pas meget på, at det ikke brænder på!). Tilsæt den revne ost og rør i det indtil osten er smeltet. Hæld det nu over i gryden med macaronien og rør det hele godt sammen så saucen og macaronien er helt blandet. Hæld det hele i et fad og bag ved 180 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 676474 gange,
og udskrevet 6100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (235 stemmer) |
|
Kommentarer Pp - 2020-09-21 20:31:34 God som tilbehør til fx kyllingefilet og salat. Ville aldrig vælge den som en hovedret Mad eksperten - 2019-05-12 22:55:54 Det er også godt bare at smører et fad med flydende margarine og komme de kogte makaronier i fadet og så ost op og i ovnen indtil osten er gylden🧀 : ) det smager meget bedre : p Emil - 2016-12-30 00:16:00 Der skal jo ikke bacon i Mac n cheese! Hvide mennesker - hvad sker det Lr - 2016-04-23 20:44:49 Konsistensen var lidt melet, men ellers god Kasper Jørgensen - 2015-12-22 10:50:31 Tilsætter selv 2 fed hvidløg for et traditionelt pift men hvis jeg har kødelskende gæster tilsætter jeg desuden en pakke skinke i strimler eller bacon =) Sophie - 2015-06-22 15:27:10 Det smager bedre uden løg og mel og der er jo ikke noget bacon anonym - 2015-05-04 14:15:01 Tænker på at lave det en dag, men man kan godt tilsætte bacon ik'?? Jerome - 2014-06-11 17:56:34 Smager også rigtig dejligt med bacon... når man nu skal være usund :-) Mager beager - 2013-08-25 16:55:52 Åhhhh den smager GODT!!!! bedre en det der pulver man køber! :) babbers - 2013-07-13 19:23:53 Ved ikke om det er på grund af opskriften, eller om det bare er selveste retten, men har aldrig lavet en så kedelig og smagløs ret som denne. Det var første og sidste gang, vi spiste Mac & Cheese her hjemme. Kristina - 2013-05-25 18:09:58 Ved heller ikke hvad der gik galt men mit er også blevet grynet :-( nu er det i ovnen og håber på det bedste. Nana. - 2012-06-14 14:10:45 Hvis man tilsætter mælken lidt efter lidt, ligesom en opbagt sovs klumper sovsen overhovedet ikke... Man skal dog huske at det skal nå at koge inden man hælder yderligere mælk i. zoya - 2012-04-13 16:18:55 Jeg er vild smagen, når man tilsætter en god skefuld sennep- helst en grov. Det giver lige lidt kant. Troels - 2012-02-13 16:27:26 Hvor er raspen? Prøv også med alm. gul ost, cheddar og Gorgonzola - Three Cheese, Cheese and Mac... har også hørt med 5 oste, men det har jeg ikke fantasi til Kenneth - 2011-09-12 12:21:51 Til den dovne kok, kan man i steddet for selv at stege løg og blande mel og mælk i, bare købe Mornay sovs, der i alt sin enkelthed er en opbagtsovs (Béchamel) tilsat ost. anonym - 2011-07-11 18:24:57 smager godt og nem opskrift, lavede dog uden løg men tilsatte en smule muskatnød. nemmest hvis man er to om den. Kadi - 2011-07-06 13:08:52 Kan man godt bruge en anden ost f.eks. Havarti ????! :) anonym - 2011-07-05 19:09:59 den smager fanme goodt !! :D Lauritz - 2011-05-19 21:00:32 Har lige lavet det og det smagte bare lækkert anonym - 2011-02-10 17:15:43 .. Altså jeg synes det er fint nok, men synes lidt det her er blasfemi i forhold til den originale Mac'n'cheese Astrid - 2010-06-14 19:08:28 Er det en meget fed ret ?? Kathleen - 2010-03-01 13:53:37 Tilsæt med fordel en pakke skinke i strimler, det smager vildt godt Chili - 2010-02-28 12:28:23 Rigtig lækker og nem opskrift, den bliver endnu bedre hvis man tilsætter bacon- og skinketern..! Og så spiser vi det med flutes til.. nam nam. loerup - 2009-12-11 18:34:23 den er også god med cocktailpølser i skiver og kyllingetern, men jeg må have gjort noget galt for det grynede lidt Michelle - 2009-10-22 13:39:39 jeg tror jeg har gjort noget forkert, for mit blev grynet :S anna - 2009-09-22 20:38:54 smager godt.. men allerbedst hjemmelavet i USA.. det er jo også der den er fra benjamin - 2009-06-10 15:42:37 det er et det beste det kan ingen teske hehe det smager super Kolonihave Christian - 2009-05-10 16:01:22 Det her er bare sagen. Laver det selv når jeg er i dårlig humør. Prøv med bacon og lidt gorgonzola. Det er yummie in my tummie. :) anonym - 2009-05-07 16:58:06 its also good if you put a rasp mixed with fresh chopped herbs on the top and place in the oven , my mother always put long baged tomatoes on the top yum yum Hella - 2009-03-02 09:42:11 God opskrift! Tilsæt en pakke skinke i tern og bland det i og læg dernæst tomat i skiver ovenpå før det kommer i ovnen!!! LarsJ - 2009-01-22 20:17:32 Kanon opskrift. Vælger dog at optimere den lidt ved at putte stegt bacon og skinketern i samt et fedt hvidløg skåret i skiver og dropper de almindelige løg. Fadet smøres i magarine som får et lag raps. Ikke helsekost men det smager super :) Michael - 2007-10-10 17:21:37 Smager også godt med 300g svitset hakket oksesmåkød i, men så skal der ca 1dl mere mælk i Karin - 2007-07-17 19:06:29 smager godt - men ikke just slankende. Astrid - 2007-07-17 19:04:08 Prøv hellere den opskrift der hedder Macaroni & Cheese. Den er lige en tand bedre. Tine - 2007-03-02 22:17:31 Prøv at komme skinketern i..det smager dejligt.. laura ( 12 år) - 2005-01-01 01:01:01 kannon opskrift , den er en rigtig nem en ;-) Tommy - 2005-01-01 01:01:01 Fin opskrift, det er namnam, laver det selv, men denne er ny med løgene..:) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kan nemt laves uden løg hvis man ikke er til det!! Smager stadig super.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvis du varmer mælken inden du tilsætter den er risikoen for at sovsen kluper reduceret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne