Tabouleh - Tabbouleh
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bulgur lægges i en stor skål og overhældes med kogende vand. Bulguren trækker i cirka 15 minutter.
Når al væden er absorberet tilsættes citronsaft, olivenolie, grofthakket persille, finthakket mynte, groft skårede forårsløg, lille finthakket chilipeber og både af tomater. Tabboulehen tilsmages og "hviler" i køleskabet indtil servering. Lad gerne retten hvile fra dagen i forvejen. Ved servering tilsmages tabboulehen igen og den vendes op med store blade hjertesalat. I stedet for bulgur kan der også anvendes cous cous eller polenta. Ved polenta skal der dog anvendes betydeligt mere vand og ved cous cous mindre. Tabbouleh kan serveres som en selvstændig vegetarisk ret eller kombineres med for eksempel kylling og fisk. |
|
Opskriften er vist 37204 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det skal altså lige siges at Tabuleeh er en arabisk opskrift og ikke asiatisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne