Højrebsbøffer (Ribeye) på grill
Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye Indsendt : Red : |
|
|
Skær bøfferne ud i fire tykke skiver a ca. 300 g fra den tykke ende af højrebet. Kan man ikke lide fedtet, bør dette først skæres fra efter stegning, idet det giver kraft og smag til kødet. Bank aldrig kødet med en kødhammer. Brug håndroden.
Kødet brunes godt af i ca. 1 minut på hver side på nederste hak i ristindstillingen, derefter hæves risten til midtindstillingen. Bøfferne steger yderligere 1 min. på hver side og lægges så til side og hviler ca. 2 min., før de er klar til servering. Først når stegeskorpen har dannet sig, krydres med groft salt og friskkværnet sort peber. Man kan også pensle med marinaden under stegningen. |
|
Opskriften er vist 48181 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Rita Mogensen - 2011-10-17 14:06:55 Jeg bruger tit bagte kartofler med hvidløgssmør, ærter, bernaissesovs og en god salat . pjuske - 2005-01-01 01:01:01 bøffen blive super, og hvis man får en god gang salat, samt nye grilstegte majs. kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Hvad tilbehør kan serveres til ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne