Madam Mangors syltede solbær til steg
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : |
|
|
Solbærrene hældes i det kogende vand og vendes forsigtigt rundt, så de alle bliver varmepåvirkede. Eddike, sukker og krydderier tilsættes og syltetøjet koges ved ganske svag varme 10 min. Bærrene tages op og lægges i rene glas. Saften koges 5 min., skummes, tilsættes Atamon og hældes over bærrene og glassene lukkes. Syltetøjet serveres til steg og andre kødretter.
|
|
Opskriften er vist 18834 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-07-18 13:44:05 Det må vist være din printer som er sat sådan op, eller også er det fordi at du udskriver direkte fra siden og ikke bruger en af de 2 grå bokse med udskriv som står lige under ingredienslisten. lotte hansen - 2008-07-18 11:51:38 Når jeg udskriver opskrifter står opskriften på side 1. Hvorfor i alverden udskrives der 3 sider for hver opskrift.Der bruges en masse unødig papir og en masse farve til ingen verdens nytte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne