Solbærgele 02
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Solbær og vand koges til saft. Solbærsaften og sukkeret kogesop under afskumning. Saften skal være helt klar og den skalkunne stivne på bagsiden af en ske. Geléen afkøles og nården er næsten kold tilsættes solbær. Geléen hældes ovenpåtærten og den afkøles.
|
|
Opskriften er vist 28635 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2011-07-18 20:08:08 Jeg synes det er en frygtelig gang vrøvl. forholdet er helt fin, men fremgangsmåden er helt forkert, desuden er der ingen tærte. og solbær i efter geleen er færdig ???? Prøv at læse den igennem, og så skriv det rigtigt ned. Henning - 2009-08-10 08:36:30 Kan det "stivne" uden tilsætning af geleringsmiddel? Jeg troede at pektinen i bærrene blev ødelagt i fryseren. Marianne - 2009-07-24 15:59:18 Hvilken tærte? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne