Råsyltede solbær
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rib og skyl solbærrene.
Knus 1/3 del af bærrene og bland dem med de hele bær. Rør sukkeret i og stil de syltede solbær i køleskabet. Rør i bærrene et par gange om dagen i 3 dage. Kom på rengjorte glas, luk til, og opbevar dem i køleskab. |
|
Opskriften er vist 60337 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2019-07-16 11:35:52 Mange opskrifter på Solbær men ingen på frysetøj. De rengjorte solbær knuses med en gaffel og blandes med sukker, fx 500 g solbær og 250 g sukker, de fryses ned evt. i små portioner fx engangskrus til et par dage ad gangen. Jens - 2017-08-11 10:29:21 En sjat ROM i sylt er ikke ringe og begrænser gæringen. :-) Henrik - 2010-09-04 18:38:32 Solbærne begyndte at gære efter kort tid ... hvad kan man så bruge dem til ? er det muligt at lave en vin af gærede solbær ? Poul Anker - 2008-07-07 22:03:44 Kan med fordel blendes, da den så bliver pænt stiv uden yderligere omrøring. Efterlysning: Holdbarhed i køleskab med og uden Atamon? Per - 2007-07-22 10:42:02 Selvom der er meget sukker i denne opskrift så tror jeg nu alligevel jeg vil tilsætte atamon hvis den skal holde sig i længere tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne