Ribskage i springform
Hovedingrediens : Bær - Ribs Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 100041 gange,
og udskrevet 2680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Ærensgaard - 2012-07-21 14:15:30 Denne kage bager jeg hvert år, den er frisk, dejlig og ikke tør. Absolut fryseegnet. Anni - 2011-04-29 12:02:11 Lavede den med brombær i stedet for ribs og så med kagecreme til - Lækkert :-) lone.thau - 2010-01-24 15:16:40 rigtig skøn kage, jeg blander halvdelen af melet m grahamsmel , dvs ca 90 g af hver slags- det giver kagen en lidt fyldigere substans Esther1 - 2009-09-13 17:44:16 Hele familiens ynglingskage - jeg laver den med frosne, ribbede ribs og der er ingen forskel i forhold til friske. Dorte - 2007-10-05 10:38:27 Kagen er god med creme fraiche, Kagen kan fryses, stadig fast og sprød efter optøning. Floramelis - 2007-07-19 11:15:49 God kage! Den sprøde makronlignende overflade var lækker. Birte - 2007-07-02 23:23:15 Lækker og frisk kage. Har lavet variant med 100 g mel + 50 g malede hasselnødder. Rigtig godt resultat. Anne - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig dejlig frisk sommerkage.- tør kage ???? jeg finder den fugtig og lækker Line Amalie - 2005-01-01 01:01:01 Super lækkert! Helt klart en af mine ynglings kager. Den er syrlig og frisk. Niels Oxenvad - 2005-01-01 01:01:01 Kagen er helt uden fedtstof og bliver derfor både tør og kedelig. Kanelsmagen hjælper heller ikke på velsmagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne