Solbæris 02
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes let og luftigt. Solbær moses eller blendes og blandes i. Isen smages til, evt tilsættes mere sukker.
Fryses og røres godt igennem et par gange under frysningen.
|
|
Opskriften er vist 30312 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2011-08-03 20:23:37 Blev afprøvet i går....de mængder passer jo ingen steder! Uanset hvor længe jeg piskede, var der stadig en tyk rand af sukker i bunden af æggemassen. Jeg vil sige minimum 4 æg til den mængde sukker. Og det er et andet problem, for æggesmagen trænger alt for meget igennem, bare med de 2 æg, der skulle bruges. Isen smagte da af solbær, bevares, men samtidig gjorde æggene, at den blev meget kunstig, ja nærmest parfumeret, i smagen. Så alt i alt - en ubrugelig opskrift! Jeg vil sige: skil blommer og hvider. Pisk blommer med 40 gram sukker, og hvider med 40 gram sukker, og pisk 1/4 liter fløde. Alt røres sammen med solbær og fryses. Bum! Meget bedre is! Lisa - 2011-08-03 15:23:11 Ser lækkert ud. :D Det skal jeg da helt klart prøve! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne