Solbær is
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl solbærrene, nip dem og kog dem sammen med halvdelen af sukkeret. Skal koge helt ud.
Si saften fra og afkøl den.
Pisk æggehviderne stive og pisk resten af sukkeret i lidt ad gangen.
Rør den iskolde solbærsaft i og vend den stiftpiskede fløde i.
Hældes i en form og fryses minimum til næste dag.
Serveres med flødeskum og hele bær.
|
|
Opskriften er vist 19443 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne