Solbærkirr
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : |
|
|
Bland solbær med sukker, rødvin og snaps. Lad det stå 2-3 døgn.
Rør ofte i bærrene, så de knuses og sukkeret opløses. Hæld blandingen gennem et geléklæde og lad det dryppe godt af. Rør konserveringsmiddel i og hæld saften på rengjorte flasker.
Ved servering af kirr blandes i forholdet 1/5 Solbærkirr 1/5 hvidvin.
Nyd drikken kold.
Solbærsaften kan også fortyndes med dansk vand.
|
|
Opskriften er vist 19202 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conni Ehlert - 2009-06-30 18:31:44 I opskriften, Hjemmet nr. 25, 1994, er opskriften som neden for, blot med 800 g sukker. Blandingsforholdet er da anført som 1 del solbær "likør" til ca. 5 dele hvidvin. Anne - 2009-05-03 12:58:16 Hvis man ved servering skal blande 1/5 solbærkirr til 1/5 hvidvin, hvad skal de sidste 3/5 af serveringen så være? Jette Andersen - 2007-07-30 12:23:41 Denne kir er smager rigtig godt jeg bruger vodka i stedet for snaps. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne