Marineret lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern og lægges i en skål. Marinaden piskes sammen og hældes over. Marineres 4-5 timer i køleskab.
Kødet tages op af marinaden og dryppes af. Marinaden gemmes. Kødet brunes i en gryde i olien. Auberginen skæres i tern, løg og peberfrugter i skiver. Grøntsagerne kommes i gryden og svitses med 4-5 min. Resten af marinaden og vand tilsættes. Retten krydres med salt og peber og småkoger under låg i ca. 1 time. Serveres med Løse ris eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 8300 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne