Solbæreddike
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : |
|
|
Fyld et par rengjorte flasker kvart op med skyllede, tørrede og nippede solbær. Hæld vineddike over, luk flaskerne og lad det trække et lyst og solfyldt sted ( f.eks. en vindueskarm) i 10-14 dage. Drej flaskerne jævnligt, sigt solbærrene fra og opbevar solbæreddike mørkt og køligt.
Solbæreddike giver en fin, fyldig smag, f.eks. i marinader til salater, vildt og svinekød.
|
|
Opskriften er vist 17999 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne