Syltede solbær
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Varm solbær, vand og kanelstang langsomt under låg, til bærrene safter, og lad derefter bærrene småkoge i 4-5 min. Flyt gryden fra varmen, rør sukker, rom og atamon i og fortsæt med at røre til sukkeret er helt opløst.
Fordel syltetøjet på rengjorte glas, skyllet med atamon, og bind til med det samme.
Gode som fyld til pandekager eller til æbleskiver.
|
|
Opskriften er vist 23969 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne