Chokoladekage med solbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 150 grader. Skold, smut og hak mandlerne. Resultatet skal være som groft mel.
Pisk fire æggeblommer og et helt æg hvide med sukker. Gem de fire æggehvider til senere. Smelt smør og chokolade sammen i vandbad. Afkøl det lidt og bland det i æggemassen. Tilsæt mandelmelet og vend solbærsyltetøjet i. Pisk æggehviderne stive og vend dem hurtigt, men forsigtigt i. Hæld straks massen i en smurt, melet springform og bag kagen i 50 minutter. Solbærsauce Bring Creme de Cassis og sukker i kog i en lille gryde. Hæld den varme lage i æggeblommerne under kraftig piskning. Bliv ved med at piske til cremen er kold. Bland derefter denne creme med creme fraiche eller fløde pisket til skum. |
|
Opskriften er vist 15633 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer hennymormor - 2008-07-19 19:48:53 Hvad er creme de classis? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne