Solbærsnaps
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg. Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst. Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.
Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid - Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske. |
|
Opskriften er vist 175543 gange,
og udskrevet 2533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2022-07-12 18:24:36 Spis bærende til is men være obs på procenterne J.p - 2022-07-12 16:49:52 Når det er hældt på flasker, skal det så opbevares på køl, eller i barskabet MP - 2022-06-23 10:52:13 Hvordan kan man bruge de bær, som sies fra i den færdige kryddersnaps? HPJ - 2021-09-30 17:44:19 Jeg plejer at lade det trække i en 3 måneders tid, så smager der rigtig fyldigt. Det fungerer lige så godt med frosne bær er min erfaring Sanne P. - 2021-07-14 15:00:22 Jeg mosede solbærrene ud før jeg kom dem i vodka. lod den trække i to måneder før jeg siede dem fra. De gav en virkelig lækker og fyldig smag. Bente g - 2020-09-14 16:29:50 Kan man bruge frosne bær Susanne Jepsen - 2019-08-28 15:18:12 Kan man bruge frosne bær til at lave snaps på?? Runa Rathmann - 2018-07-13 12:24:38 Jeg lader bærerne trække i vodka fra juli til 1.dec. Sier bærrene fra og anvender dem i forskellige salater bl.a rødkålsalat, som er en super julesalat . Anne-Lise - 2018-07-06 12:03:35 Jeg tager en tom snapseflaske ( el. lign.) fylder den halvt op med solmodne solbær, dernæst tilsætts ( gennem tragt ) ca. 200g øko rørsukker. Snapsen fyldes på, og proppen skrues fast. Omrystes gerne hver dag. Skal stå indtil bærrene er næsten helt hvide - så er snapsen klar. Hældes gerne på en karaffel med prop! Hvis du vælger at kaste de hvide solbær på komposten, så kan det godt være, at fuglene i haven opfører sig lidt "sjovt". Anita - 2016-11-10 13:28:23 Jeg har lavet solbærsnaps flere gange smager dejligt , men jeg syntes det var synd at smide bærene ud bagefter ,så jeg lavede syltetøj at dem ,kom lidt flere bær i så det ikke blev for stærkt prøv det . Niels Veileborg - 2015-09-26 11:44:12 Spørgsmål: Jeg har solbærsnaps stående for 2 måned. Vedr. Filtrering. Skal man bare lade bærene filtrenes, eller mase saften fra bærene med i snapsen? Anne Larsen - 2014-07-10 22:01:17 Jeg vil gerne prøve at lave en solbærsnaps. Skal blrene skyldes først inden de tages i brug? Hvor lang tid skal det trække og skal det stå i stuetemperatur eller køligt. bitten - 2014-07-09 17:15:56 prøv med 1- 2 spsk honning i snapsen når bærrene er siet fra, det skader ikke anonym - 2008-11-06 19:34:36 Bær skal gerne trække 3 måneder. Stenfrugter som kirsebær og blommer skal trække 6 mdr så vidt jeg husker. Hvis man lader det trække længe så har man en essens og kan sagtens blande det op 1:3 og så stadig have en lækker god snaps. Per - 2007-08-15 09:16:46 Lod snapsen trække ca 4 uger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne