Bitter aperitif
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
En 1 liters beholder (fx. en juicekarton) fyldes 2/3 op med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær. Snapsen hældes over frugterne. Skal nu stå og trække en måned.
Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2 – 3 spsk. flormelis. Skal nu stå og trække videre i ca. 2 – 3 måneder. Frugterne sies herefter fra – og aperitiffen er nu klar til brug. Der kan eventuelt tilsættes mere sukker. Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long drink. |
|
Opskriften er vist 26049 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne