Bitter aperitif

Bitter aperitif, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 fl.neutral snaps
 hindbær
 solbær
1 kvistmalurt
 flormelis
 
Opskrift:
En 1 liters beholder (fx. en juicekarton) fyldes 2/3 op med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær. Snapsen hældes over frugterne. Skal nu stå og trække en måned.

Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2 – 3 spsk. flormelis. Skal nu stå og trække videre i ca. 2 – 3 måneder. Frugterne sies herefter fra – og aperitiffen er nu klar til brug. Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.

Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long drink.





karakterer:
Opskriften er vist 26049 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu